framsida

Redan oktober. Här är det inte uppdaterat på evigheter. Jag har tänkt att jag ska sen… men det där sen det tenderar på att aldrig dyka upp. Jag förstår inte riktigt varför, men samtidigt vet jag ju vart tiden har tagit vägen, den är bakom mig. Det har varit en intensiv sommar och höst hittills. Vi har ju blivit med villa. Så sommaren har gått åt till att packa och förbereda. Men lite semester hann vi allt med och var i Finland och hälsade på mormor. Nora tyckte det var riktigt kul att träffa mormor Esteri medan Nikki tyckte det var lite konstigt. Mormor var mycket piggare i somras än vad hon var i oktober förra året. Det var riktigt kul att se. Jag önskar bara att hon bodde närmare så man kunde hälsa på oftare. Min lilla mormor <3 Efter Finlandsresan tänker jag mer på henne än vad jag någonsin gjort tror jag.

Annars har livet bara svischat förbi i 100 knyck de senaste månaderna. Delårsbokslut på jobbet, ny tjänst på jobbet, flytt, uppackning av lådor som jag inte ens ser något slut på än. Somnar senast klockan nio på kvällarna. Ja, jag vet inte riktigt vad det är just nu. Men det blir väl bättre när det finns tid för återhämtning igen och när jag tar tag i träningen så jag får lite mer energi.

Förra helgen var vi på IKEA så äntligen fick vi vårt köksbord! Som jag längtat efter det. Vi köpte även nya sängar vilket har resulterat i ond kropp denna veckan. Men det ska väl bli bättre när man har vant sig vid de nya madrasserna och ett nytt material i bäddmadrassen.

Idag blir det lugnt. Göra iordning mer här hemma samt baka tårta åt mamma. Jag har tyvärr inte jättebra inspiration just nu så jag hoppas jag får en snilleblixt vad jag ska göra för något. För en fin tårta vill jag göra då jag lovat henne ett halvår att jag ska göra en tårta som hon ska få.

Ne nu får jag ta tag i dagen så att det blir något gjort. Vaknade klockan 5 av att jag missat att stänga av klockan. Somnar om och då har älsklingen ställt sin klocka på 5.15 så efter det gick det inte att somna om mer. Så lite lagom seg är jag och inser att jag kommer vara sjukt trött i eftermiddag så lika bra att göra någon nytta nu när energi finns :)