En intensiv helg minst sagt. Ändå tycker jag inte att vi gjort så mycket. Mamma och Jörgen kom upp igår och sov över här i natt. Jag skulle nämligen göra en tårta till mamma. Sagt o gjort. En tårta blev det i alla fall.

Nu öser regnet ner. Jag satt en stund på balkongen och bara njöt av smattret. Det blev snart kallt tyvärr så fick gå in. 

Det har blivit lite smågrejat hemma i helgen i alla fall och snart är vardagsrummet tömt på saker som jag har ställt där tillfälligt. Sen är det bara få en bra ordning i garage och förråd…lättare sagt än gjort tror jag och sen spara ihop lite pengar till ett matsalsbord som jag vill ha där inne. Men har inte hittat något jag riktigt gillar ännu. Svårt de där. Vårt köksbord som vi köpte förra veckan är jag i alla fall helnöjd med. Perfekt att de går att dra ut när vi är många! 

Imorgon är det ny vecka. En vecka med bokslut. Det känns som vi precis haft ett bokslut. Men de är en månad sedan även som om det känns som att det var igår. Men snart har barnen lite ledigt och älsklingen har semester. Då blir det lite lugnsre o skönare i alla fall. Jag längtar dit. Innan dess är det några läkarbesök med Nora. Först till öronläkaren o sen sjukgymnasten. Tur att hon gillar att gå till läkaren i alla fall :)