Pokemon go

Häromdagen var jag och familjen i Mariestad. Vi gick in på älsklingens jobb och där pratade de om det nya kommande spelet ”Pokémon go”. Jag var inte särskilt impad och jag kunde inte förstå det roliga i det hela (hmm tror mig nästan känna igen mönstret här, exakt så jag kände innan jag började spela wow). Hur kul kan det vara att springa runt och jaga massa virtuella djur? Barnen tyckte det verkade roligt (ja såklart, för barn är det säkert kul tänkte jag) så jag sa till Johan att vi kanske skulle fixa det till våra barn med. Han var ju inte sen på noterna för detta var nåt han ville testa också. Han lyckades installera direkt på sin telefon men på min ville det först inte. Men tillslut lyckades vi. Konstigt när vi har samma modeller. Men aja.

Vi testade det inte mer den dagen utan dagen efter gick vi ut på vår första Pokémon jakt. Jag, älsklingen och barnen tyckte det var riktigt rolig. Så vi letade på alla ställen vi stannade på. I Skövde hittade vi lite större så det var lite spännande. Igår gick vi runt lite i Bun men Nikki tycker det är jobbigt att gå (perfekt träning för henne!). Nora tycker det är roligare. Jag och älsklingen är nog de som tycker det är roligast?! Beroende? Ja nästan skulle jag vilja säga. Det var det första jag tänkte på när jag vaknade imorse. Hemska tanke.

Det mest tråkiga är att spelet är lite buggigt. Så jag har missat lite djur. En som jag inte hade sedan innan. Men jag känner att man inte kan begära alltför mycket då det inte ens är släppt i Sverige än. Rykten på FB igår sa att det ska släppas idag. Ska bli spännande att se om det bara är något någon hittat på eller om så verkligen är fallet. Mig spelar det inte så stor roll. Jag hoppas nästan att allt lägger sig snart. Men det är helt klart ett bra sätt att få folk att komma ut och gå. Särskilt för barn som är stillasittande. Så tråkigt bara att det kräver internetanslutning. Nora har ju bara ett kontantkort i sin mobil än så länge och surf med det är ju snordyrt. Vi pratar lite om att fixa ett billigt abonnemang men skulle vilja flytta hennes nummer, och det vet jag inte om det går och älsklingen får inget svar på sitt mail han skickade för snart en vecka sen! DÅLIGT!