Idag invigde jag min cykel. Det blev en cykeltur till affären och den funkade finfint :) Eller jag har ju inte berättat! Jag köpte en cykel igår =) En röd fin Monark 3 växlad. Så trött på alla dessa växlar som bara krånglar så jag skulle minsann inte ha mer än tre!

Efterkontrollen på bilen gick igenom galant och jag fick dessutom beröm för att vi bytt båda bromsslangarna och inte bara den ena som vi hade fått anmärkning på.

Nu har jag och älsklingen precis bakat tårta till kalaset imorgon. Jag och svärmor fyller ju år :) Ett år närmare pension.. börjar snart kännas ångestaktigt. Jag hade ju faktiskt 20års kris när jag skulle fylla 20. Men men äldre är något vi alla blir och det är bara att acceptera.

Men nu ska jag sova så jag får öppna mina paket snart :) Eller mitt paket kanske de bara blir från mina kära här hemma. Jag vet faktiskt inte. Vet bara vad det kosta :p