Älsklingen råka väcka mig när han gick till jobbet idag så idag har man vart vaken länge. Börjar bli lite segtrött sådär.. Nora vaknade vid sju men låg kvar i sängen till strax innan åtta då S gick och tog upp henne och kom in till mig. Sen var det dags att göra sig i ordning för att åka till dagis.

Lämningen gick kanonbra som vanligt. Inga problem där inte. Sen for jag o S till gammelmormor för att byta bil. Sen åkte vi alla tre till skogen och plockade svamp.

Till en början var det svårt. Jag har ju aldrig plockat svamp själv förut. Det var svårt att hitta dem. Men lite hittade jag innan fikat. Sen gick vi till en annan del av skogen och där släppte det för mig och jag hittade massa svamp =) Hittade ett jättebra ställe där man kunde sitta ner på marken och bara plocka och plocka.

Sen var gammelmormor snäll och gav mig hennes svamp med så ikväll kommer det bli varma mackor med kantarellstuvning. Inte helt fel om jag får säga det själv =)

Snart ska vi iväg och hämta lillgumman på dagis. Sen ska vi göra efterkontrollen på bilen och tillsist se om vi kan hitta en cykel till mig :)