tårtbakI helgen var det provbakning på schemat. Jag och mina älsklingsflickor ställde oss och bakade. Det tog flera timmar innan tårtan blev klar. Men skam den som ger sig.

Det blev en tårta med vaniljbotten, två lager hallonmousse, ett lager vitchokladfluff spacklat med vaniljsmörkräm och täckt med Sugarpaste. Jag frångick mina sockerfria dagar och smakade på denna. Supergod men alldeles för söt för mina smaklökar. Men de andra tyckte att den var en bra kombination av det söta och det sura.

Så på Nikkis kalas kommer jag att avstå tårtan. Nu vet jag ju att den är god. Så då behöver jag inte skada kroppen mer än nödvändigt.

På söndagen kom mamma och Jörgen och hälsade på och fick ju självklart smaka på tårtan. Fredrik kom också och hälsade på och det var ju självklart supertrevligt. Fick även träffa I o S  för första gången och det var också mycket trevligt! Nora o Nikki var knappt blyga men Nikki blev till sig som bara den! Skitunge!

Nästa helg är det dags för kalas. Ska bli så kul att fira lilla skruttan. Som hon längtat efter sin födelsedag! Men det är inte klokt vart tiden tar vägen. 4 år sen hon föddes snart. Det känns som det bara gått 2!