Nu börjar det snurra i mitt huvud. Avtalslagen, Konsumentköplagen, köplagen, föräldrabalken, jordabalken är fem lagar vi börjat nysta i. Alla konstiga begrepp snurrar runt runt runt. Hur ska jag klara denna tentan när den kommer om 4 veckor??

Fördelen är att det är riktigt intressant faktiskt. Visste ni att en under 18 år egentligen inte får gå och handla i affären utan samtycke från sina vårdnadshavare? För lagen säger att den under 18 år inte får råda över sin egendom FB 1§. Undantag finns om man bor i eget hushåll eller om man är över 16 år och tjänat sina pengar själv. Hur många pratar om detta? Så om en affär gör en affär med en minderårig så bryter de mot lagen (man får inte göra avtal med minderåriga) och en vårdnadshavare har rätt att gå dit och häva affären. (lite kort sammanfattat)

20140227_163530-kdcollageDetta kan bli en väldigt intressant kurs faktiskt. Att släpa på lagboken är dock inte lika kul. 3,3 kg. Men jag ser det som gratis träning. Funderar på att släpa med mig datorn med för skriver så mycket snabbare på den. Men då tillkommer det 2,5 kg till. Men 5,8 kg extra packning gör inget. Får tänka som min klasskompis sa: Vad är de fjuttiga kilona jämfört med alla dem du gått ner sen du började med LCHF!

Skolan som ni förstår är rätt tung. Man är rätt slut i huvudet när man kommer hem. Men nu är det helg! Så härligt! Idag har jag även fått träffa lille Viktor. Han va sååå söt. 9 dagar gammal (om jag räknat rätt). Så liten! Man glömmer verkligen att de är så små i början. Jag tyckte han var mini o då vägde han ändå 1kg mer än vad Nikki gjorde när hon föddes och var 4 cm längre. Nora var ju minimini jämfört med det och ändå så kändes det som han va den minsta bebisen man sett. Det är verkligen synd att man glömmer.

Ikväll är det att lägga undan lagboken och försöka låta tankarna vila från allt. Jag fick svar på min tenta och det kunde verkligen inte gå bättre så jag är nöjd. Detta firar vi med Fredagsmys med mina älsklingar <3 Nora har beställt det som vi brukar äta på Fredagsmys, dvs Tacos. Frågan är bara vad ska vi titta på? Fångarna är ju slut nu och jag har verkligen ingen lust o titta på Lets Dance…