image

image

Igår gjorde jag klart tårtan. En väldigt rolig utmaning. Stod i köket o pysslade o grejade samtidigt så lyssnade jag på ljudbok. De blev en riktigt mysig kväll. Jag passade även på att slänga ihop en liten tårta till barnen men den blev inte så fin för de fick gå fort för va trött. 

Nu har babymagetårtan blivit hämtad i alla fall. Jag är nöjd med den så hoppas de är det också :) o hoppas att den smakar gott :)

Vaknade med huvudvärk idag. Känns lite sisådär. Men har inte tagit några tabletter än så får väl göra de o hoppas på att de släpper. Har två gnälliga barn så de kommer väl gå sådär. Mini sov längre än Nora idag. Nora vaknade först av alla idag o då vaknade jag klockan sju. Att Nora är vaken så tidigt de brukar aldrig ske så jag blev jätteförvånad när de va Nora som va uppe o inte Nikki. Nikki gick upp efter mig. Lite roligt med ombytta roller men de leder dock till en gnällig Nora o retsam Nikki. Så kul med syskon ibland. Tur att vi ska iväg i eftermiddag :)