image

Idag när jag jobbat någon timme så börjar de blåsa så mycket så jag måste stänga fönstret minuten senare öser regnet ner. Det lugnade ner sig i efter fikat var det riktigt fint väder igen.

Denna veckan har gått så otroligt fort precis som de andra veckorna har gjort sen semestern. Skönt med helg igen men den e fullbokad som vanligt. Jag fattar inte hur vi lyckas. Men så är det.
Igår stod jag i bakade tårtbottnar som jag fyllt idag. Skulle egentligen åka o träna men har världens huvudvärk så blir nog att krypa ner på en madrass framför tvn. Samla krafter inför imorgon. Är lite nervös måste jag erkänna. Först jobb som vanligt sen ska jag sätta ihop en tårta till en babyshower. En gravidmage. Har aldrig gjort en sån tårta o nu är den dessutom en beställning. Då är de ju ännu nervösare. Jag hoppas att proportionerna blir bra. Hade svårt att hitta bra formar. Älsklingen o barnen fick smaka fyllningen o de gav den godkänt. Nervöst!

Men de ska bli riktigt kul med en utmaning. Dessutom är jag otroligt stolt över mig själv som inte ens smakat på nåt. Inte ens vart sugen. Nu är jag på banan med maten igen. Nu är de träningen som måste igång! Semesterkilona är väck iaf o de e ju alltid något :)