Jag vet inte riktigt vart jag ska börja så jag börjar bakifrån. Nora ligger och sover och jag och älsklingen tittar på Luftskottet som Sprängdes. Helt plötsligt hör vi båda något ljud. Jag trodde det var diskmaskinen som började låta och frågade älsklingen om han satt på den. Han svarar inte utan går och tittar men det är tvättmaskinen som har startat sig själv :S

Bara sådär. Ingen har ens vart på toa på ett bra tag. Sist var älsklingen inne och bytte på Nora men hon hade sovit i närmare 1 ½ timme i alla fall. Det fanns ingen annan i lägenheten så jag har inte en blekaste om hur tvättmaskinen startade. Lite läskigt sådär. Men är inte rädd för spöken om det nu är det. Tror dock det finns en förklaring vi aldrig kommer få veta men i alla fall.

Innan Nora gick och la sig hade vi lite lördagsmys med fruktsallad framför tvn. Det är sista kvällen Nora är tillsammans med sina Bild 084föräldrar utan att ha syskon. Sista kvällen vi bara är hennes. Det  känns faktiskt lite sorgligt på något sätt. Vet inte varför. Men det är så det känns. Min lilla prinsessa. Jag kommer sakna henne något enormt. Nu vet jag inte när jag får träffa henne nästa gång för imorgon åker hon till Götene för att vara hos farmor och farfar. Sen kommer hon inte få besöka mig på sjukhuset pga deras regler för Svininfluensan (gud vad jag är trött på den nu) så jag kommer inte få träffa henne förrän jag kommer hem. Saknar henne redan. Vill bara gå in till henne i sitt rum och gosa och pussa och krama henne ♥ ♥ ♥ ♥

Resten av dagen har vi tvättat och städat lite. Vi har rengjort ugnen och bakom den så att det inte behövs ta överdrivet noga vid flytten sen. Sen har jag även torkat ur lådorna i köket och grejat och donat där. Packat lite.

Nu är det nära! Imorgon måste jag packa klart BB väskan. Har bara haft en panikväska iordning. Men nu måste jag verkligen ta tag i att packa en riktig!