Sov skitdåligt inatt. Är riktigt jobbigt faktiskt. Så denna dagen har kantats med sjuk trötthet igen. Jag blir snart galen! Vill verkligen inte vara såhär trött :(

Gick upp vid åtta trots den dåliga sömnen, matade Nora och sen tittade jag på Paradise Hotel. Jag har verkligen blivit fast i den serien. I alla fall just den säsongen i Danmark :p Tittade lite på den svenska säsongen när Natasha Peyre var med. Men kunde inte ens komma in i programmet. Saknade mina danska “Vänner” :p

Efter det visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på så satte mig och kollade på Wallander Hämnden.. men hade svårt att koncentrera mig. Slog in Julias paket samtidigt och jag vet inte hur många gånger jag spolade tillbaka. Men kollade igenom den tillslut, men den var inte bland de bättre Wallanderfilmer tycker jag. Saknade Linda som spelades av Johanna Sällström. Gillade hennes karaktär väldigt mycket. Men hon tog självmord tyvärr så därför är hon inte med mer. Men det vet nog de flesta vid det här laget.

Nu har jag just badat. Det slutade att Nora fick bada med mig och det tyckte hon var jättekul :) Nu sitter hon i sin elektroniska gunga och gungar. Den lilla sötungen :)