nora badar 1

Älskar denna bilden på Nora. Tycker den är så fin. Funderar på att förstora den massor och göra en stor tavla av den. Min lilla sötunge. Hoppas det blir babysim med nästa också! Det var verkligen en höjdpunkt i sig.

Jag går och är orolig att detta inte kommer gå vägen. Men jag hoppas så innerligt att allt kommer gå bra och jag får vara med om en normallång graviditet. I alla fall till vecka 37 eller något. Det är min önskan just nu. Sen är jag lite nyfiken på om det är en flicka eller pojke i min mage. Läste något om att om det är en pojke så utlöstes någon sak nu som bildade testosteron men om de ska bli en flicka så utlöses inte den faktorn. Hittar dock inte sidan igen som jag läste det på :( Annars kunde jag skrivit ut länken.

Nu blev det ett uppehåll i skrivandet på typ en timme :p F ringde o var pratsugen. Kan hända att han tog åt sig lite när jag skällde på han häromdagen att han aldrig svarar längre när man ringer trots att han hör. Man kan ju alltid hoppas.

Imorgon bär det nog av till stugan. I alla fall vad vi pratat om idag. Men sen får vi väl se hur vädret är. Får skriva några inlägg o schemalägga dem och se om det funkar :)

Undra när Paris Hilton my new BFF kommer ut på nätet. Hoppas det gör det snart för då kan jag kolla på det innan det är dags för att sova. Ytterligare en serie till jag blivit fast i. Jag som tyckte den var så löjlig från början. Får skylla på graviditeten :p