Usch idag har det minsann inte varit någon rolig dag! Fördelen är att jag inte har haft ont i äggledaren, men jag har vart död som döing. Jag har varit hur trött som helst.

Jag vaknade pigg och glad klockan sju. Nora vaknade också tidigt idag. Hörde att hon låg och lekte i sängen vid kvar över sju. Vid halv åtta fick hon frukost och sen körde vi upp älsklingen som skulle ringa till hyresvärden så att kylskåpet skulle bli lagat.

Vid nio gick Nora o Johan iväg till gammelfarmor för att lämna lite mjölk så att den inte blev dålig. Ju närmare klockan blev halv tio ju tröttare blev jag. Messade att de fick komma hem snart eftersom gubben som skulle kolla på kylen snart skulle komma. Jag höll på att somna i sängen när det ringer på dörren. Gubben var här. Det vara bara att masa sig upp. Älsklingen och Nora kom efter en stund de med.

Det visade sig att det var termostaten som hade gått sönder. Inget ovanligt. Det skulle komma en annan och laga det på eftermiddagen. Men han kom redan efter ca 30 minuter. När han vart här så la jag mig i sängen och sov och sov o sov.. 3-4 timmar blev det. Sen var det bara att gå upp. Jag kunde ju inte sova bort hela dagen.

Framåt tre igen blev jag trött och somnade igen såklart. Vaknade med ett ryck när F ringde. Pratade med han en stund och vaknade till som tur va. Nu fick jag ju verkligen inte sova mer!

det är inte klokt vad trött man är när man är i detta stadiet. Hoppas det är bättre imorgon för det är verkligen inget kul att vara såhär trött. Det är jobbigt för alla. Älsklingen har varit jättesnäll idag och tagit Nora så mycket som han gjort. Tack ♥

Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen borde det snart vara sängen. Sova igen! Äntligen är redan trött =)