C360_2013-01-13-13-46-03

Usch veckorna bara springer förbi. Som vanligt. Tiden rinner iväg bara och det känns lite som om man bara står och stampar. Jobbig känsla.

Denna dagen har julen i alla fall packats ner. Har några gardiner kvar att byta bara så är allt klart. Skönt. Nu kan våren med alla blommor, fåglar och värme få komma. Nu är jag trött på kylan. Eller det får gärna va kallt ett tag till men då vill jag ha MYCKET snö så man kan åka pulka och ha kul ute med barnen. Nu är det bara halt och trist. Alldeles för lite snö.

Mitt i allt stök här hemma idag blev det en paus i soffan och Nikki somnade hos mig. Det är mys <3 Något som verkligen inte händer särskilt ofta i detta hemmet. Så det är bäst att njuta av varje tillfälle som ges!

Nu på kvällen har febern smygit sig på den lilla. Men är det som vanligt så är hon frisk och kry redan i morgon för det märks då inte på henne att hon är sjuk. Bara lite varmare än vanligt. Det är enda skillnaden och när det är så brukar de ha vänt dagen efter. Så håller tummarna på att det är så denna gången med!

Nu väntas snart kvällsmat. Ska bli gott. Är hungrig som en varg för tillfället. Har missat äta mellanmål idag. Inte bra!