Foto0056

Jag ÄLSKAR verkligen sommaren! Enda nackdelen är att jag har sådan komplex för min vikt. Även om jag gått ner 10 kg sen jag började vara gravid så är jag fortfarande stor och på sommaren är det inte lika lätt att dölja. Men jag är nöjd ändå. Har gått ner 1/3 av mitt mål och det är inte illa det. Men nu står jag helt still, trots ändrad kost och mer motion. Men det har iofs slunkit ner räkmacka, en och en annan glass och lite saft med. Det är det som är fel. Det har blivit lite för mycket av det goda skulle jag tro. Sen har jag inte kunnat stå på crossen på några dagar då jag haft ont i halsen. Försökte innan idag men efter 6 minuter så hade jag så ont att jag inte kunde svälja längre. Men det gick över när jag slutade. Eller de dröjde någon timme. Det får bli dubbla pass nästa vecka känns det som. Ne det ska jag inte göra. Bättre att få in en bra rutin istället.

Igår badade jag och Nora fötterna. Det var äckligt kallt. Eller ne det var det väl egentligen inte för hade det varit för 5-6 år sen så hade jag doppat hela mig utan problem. Men har blivit lite mer känslig sen jag fick barn :p Nora snubblade och satte sig på rumpan. Det tyckte inte hon var någon höjdare då hon är ändå mer känsligare än vad jag är. Hon gillade inte ens vår pool förra året utan skulle bara bada i sin egen som var ca 30 grader i :p

Om en timme slutar äntligen älsklingen… men han är inte hemma på två och en halv. Då ska vi åka te stugan för att njuta av det fina vädret. Imorgon blir det bröllopsprat om mat tillsammans med F om han inte glömt bort oss. Söndag blir det Överby. Det ska bli en trevlig helg =) Bäst av allt är vädret!

Grattis Sverige i förskott förresten! Är ju nationaldag på Söndag med ^^