DSC01030

Ja helgen har varit som jag ville att helgen skulle bli. Kanonväder, lugnt utan stress och fått umgås med de jag älskar mest.

Helgen började när älsklingen kom hem från jobbet i fredags. Då packade vi bilen och for till Kållandsö och stugan. Det var varmt och skönt. Vi grillade lite på kvällen men gick snart in då det var MASSOR med mygg så jag blev helt sönderbiten.

Lördagen började tidigt då båda flickorna vaknade hyfsat tidigt i alla fall. Nora senare än Nikki som vanligt :p Vi åt frukost och klädde på oss för att sedan gå ut i det underbara vädret. Älsklingen klippte gräset och Nora hjälpte till mig sin gräsklippare. Hon tyckte det var jättekul. Sedan donade vi och grejade hela dagen.

Jag blåste upp Noras pool så hon fick bada lite och sen satte jag och älsklingen upp våran pool så att det kan bli lite värme i den någon gång. Nora hade ju lyx och fick varmvatten. Vi passade även att gå en promenad på över 10000 steg. Nora gick en bit själv men sen blev hon så trött. Jag passade på att plocka blommor.

Kvällen kom och vi grillade igen. Denna gången valde vi att gå in direkt och äta. F kom förbi dock några timmar senare än vad som var tänkt. Vi pratade igenom bröllopsmaten lite. Jag hoppas det blir bra så som vi har tänkt =)

Söndagen var vi uppe tidigt för vi skulle åka till Överby men mer om det i ett annat inlägg då detta börjar bli långt :p