Ja då har jag varit på Överby för första gången i mitt liv. Dit kommer åkas mera kan jag ju säga. Bättre att åka dit än Skövde ju. Så hejdå Skövde och Hej Trollhättan ^^

Det var precis lagom med folk. Inte för mycket men även inte helt folktomt. Vi fick inhandlat det vi var ute efter alltså en vit skjorta till älsklingens kostym, skor till älsklingen och dessutom hittade vi skor till Nora som hon ska ha på bröllopet. Jag hittade mig också ett par skor. Dock får jag skoskav av dem =( Nikki fick sig en BIskallra och Nora fick även en liten prinsessboll som hon blev stormförtjust i  =) Hittade dock ingen bild på den :(

Detta är Noras sko och min sko:

sko norasko z 

Jag tror att detta var de skor älsklingen valde.
Tror vi hade svarta skornas dag :p

sko j nikki bi

Sista bilden är Nikkis skallra som hon lekte med resten av dagen:

Vi tog ett break i shoppingen för att äta på Max. Nora fick för första gången ett eget mål och det var ju mycket spännande =)
När jag ammade Nikki så hittade Nora en lekkompis. De var jämngamla de två. Han fyllde 2 år den 18 maj tror jag det var och Nora blev ju 2 den 6e maj. Helt plötsligt så ser jag Nora och den lille killen hand i hand komma springande mot ytterdörren. Sen kommer killens pappa efter och sen älsklingen. De lyckades nästan med sitt rymningsförsök då de blev tillfångatagna precis innan de satte fötterna utanför dörren. =)

Något tråkigt som jag märkte va att vi missade halva Överby när vi var där. Det märkte jag när vi satte oss i bilen för att åka hem. Men då var alla så trötta så vi får ta den delen en annan gång.