Dagen började lite jobbigt med en riktigt morgontrött Nora som verkligen inte ville stiga upp. Fick väcka henne flera gånger och hon vaknade inte förrän jag drog upp persiennerna. Sen var det lite trilskande vid frukosten och mycket gnäll från Noras sida innan vi äntligen kom iväg till dagis. Skrikandet och gnällandet slutade när hon förstod att hon skulle få åka sulky idag istället för syskonvagn =) Bar Nikki i bärselen nämligen för var tvungen att lämna vagnen på dagis då gammelfarmor skulle hämta idag =)

Jag och Nikki gick hem och tog det lugnt en liten stund men klockan sprang iväg och vi var snart iväg igen för spädbarnsmassage denna gången. Vet inte om hon gillade det eller ej. Lite sådär skulle jag vilja säga. Det var i alla fall en trevlig stund med föräldragruppen igen.

Efter spädbarnsmassagen gick jag och Nikki för att hämta Nora hos gammelfarmor. Nora skulle just få mat så vi blev kvar en liten stund innan vi gick hem för att hämta lite saker och lämna sakerna vi hade med till spädbarnsmassagen.

Sen iväg igen för nu skulle vi på sommaravslutnings uppträdande på dagis. Nora försökte hänga med i sången och hon dansade och stampade takten. När hon tyckte att vi föräldrar applåderade för dåligt så applåderade hon istället =) Sen fikade vi lite innan vi gick hem.

När vi vart hemma en liten stund så kom gammelmormor för att jag skulle prova boleron som hon stickar till mig som jag ska ha på bröllopet. Denna gången var den bra så nu är den snart klar =) Bara att fästa alla trådar kvar.

Bara 61 dagar kvar. PANIIIK känns det som!!

Ne ska sova nu! Natti