webbis_100605-1024x927

Igår var vi med i tidningen =) Funderar på om jag ska skicka in till Jönköpings Posten också som vi gjorde med Nora. Får ta tag i det någon dag.

Denna dagen har vart seg men ändå inte. Jag har varit helt slut i hela kroppen. Vet inte varför. Men det har jag i alla fall. Nora vaknade vid halv åtta idag. Tidigt för att vara henne.

Idag har vi inte gjort så mycket. Nora har vart på dagis och jag har tvättat 3 maskiner tvätt. Satte mig på förmiddagen och försökte göra lite på festhäftet men det slutade med att jag bara satt och tittade på det utan att det hände något. Under 1 timme skrev jag en hel mening och satte dit en ram runt texten. Jag hade total torka. Länge sen man kände så.

När älsklingen var påväg hem så gick jag och flickorna fram och skulle möta honom men vi stannade på rörstrand då regnet öste ner. Passade på att köpa mammas morsdagpresent som var slut när jag skulle köpa den sist. Nu fanns den så hon får den till helgen =)

På hemvägen svängde vi in på OnOff. Vi ska ju snart köpa ett Wii för att vi inte har köpt något godis till oss själva på ett halvår. Jag hade tittat lite på det på nätet och då skulle det kosta 1995kr med wii sport och wii sport resort eller va de heter. Men när vi går in i butiken så möts vi av en skylt att det kostar 2195kr.

Jag frågar vilket pris som gäller och då säger han från personalen att det är olika webbpris och butikspris. Jag vet säger jag men det stod att det skulle vara butikspriset. Han kollar i datorn och där står det att det ska kosta 1995 för wii och wii sport. Jag säger att det ska ju innehålla wii sport resort också. Men det gör det säger han. Men jag anmärker på att det står ju bara att wii sport ingår. Men han gav sig inte. Inte jag heller för jag hade kollat på förpackningen de hade i butiken och där stod det bara att wii sport ingick i den han kollade på på datorn. Den var dessutom slut i varuhuset men det var inget att om du vill ha den så kan vi beställa hem ett exemplar till dig.

Dessutom tycker jag att det är dåligt att de gör reklam om det precis innanför dörren om de ändå inte har den hemma. Dålig service och dålig kunskap. Typiskt OnOff.

Kollade nätet när vi kom hem. Det skulle kosta 1995 i butik för wii resort pack. Det de gjorde reklam för 2195kr. Dåligt säger jag bara!