Japp måste handla bröd för det är helt slut. Ska köpa lunch till mig och Nora imorgon också.

Gårdagen tillbringade jag och flickorna på skogshyddan här i stan tillsammans med 4 andra mammor och barn från föräldragruppen. Nora var jätteduktig hela tiden och klagade inte en enda gång =) Stolt är jag!’ Var minst sagt lite orolig att hon skulle bli uttråkad, men det gick kanon bra!

Jag var även duktig och mötte älsklingen på station. Eller vi rättare sagt^^ Stegen igår blev sammanlagt 20943 stycken + allt jag gick inne.

Idag har Nora varit på dagis. När hon kom hem så var vi i lekparken i två timmar och nu sover hon riktigt gott. Hon somnade redan vid halv sex! Trött lilla gumman.

Nu ska jag dra mig. Blev lite sådär kortfattat inlägg bara. Men kan inte koncentrera mig för Nikki gallskriker efter mat som älsklingen håller på och gör till henne.