Japp då var det dålig uppdatering här igen. Ledsen för det men vart i stugan igen och då blir det som det blir! Ni får helt enkelt leva med det. Bloggen är ju inte direkt det jag prioriterar högst i mitt liv :p

Helgen var bra i alla fall =)

 

Idag har jag och Nikki varit på BVC. 5308g o 60,5cm lång var damen idag. Vikten har börjat dala lite men så länge hon är nöjd så var det ingen fara. Hon är lik sin far helt enkelt.

Fick lite råd om Nikkis torra hud. Så nu ska vi smörja med hydrokortisonsalva och miniderm för att se om det blir bättre. Annars så skulle vi höra av oss.

Tog även upp hur vi ska hantera att Nikki försöker sätta sig upp hela tiden. Vi ska helst inte ha henne helsittande utan bara halvsittande med tanke på att hon inte är så gammal än och då kan ryggen ta skada. Vi kan ha henne helsittande väldigt korta stunder i taget.

Vår BVC sköterska var väldigt imponerad över att hon är så stark. Hon sa till och med till Nikki att hon skulle sakta ner lite för hon kommer lära sig allt ändå =) Hon försöker ju redan krypa. Hon försöker ta kryptag men det blir ålande framåt tillslut ändå. Hon har vänt sig från mage till rygg väldigt länge redan. Hon var väldigt tidig med att lära sig det. Stark i nacken har hon alltid varit.

 

Har ont i magen.. vet inte vad det är… först trodde jag det var träningsvärk, men vet inte det längre… krampar typ i mellangärdet. Blir värre när jag äter. Någon som vet vad det kan vara?