image

Om en vecka sitter jag där på Röda Kvarn där allting började för nästan två år sedan. Då var jag nervös inför vad som skall komma skulle. Nästa vecka är jag garanterat nervös över slutet. Redovisning och opponering av examensrapporterna. Dessa två år har gått så himla fort. Det känns snarare som ett år än två. Mycket blandade känslor. Jag lämnar med en stor sorg för jag älskar verkligen att läsa. Det är bara så. Jag gillar skolan! Men jag ser även fram emot mitt arbete. Det ska bli så kul att få börja på riktigt. Väldigt nervöst också såklart. Men mest spännande. Nu är skoltiden över för mig. Jag har svårt att tänka mig att jag kommer att sätta mig vid skolbänken på heltid igen. Nu är det jobb som gäller. Men bara för det så finns det inget som säger att jag inte kan läsa några strö kurser lite då och då. Det kommer jag garanterat göra för annars kommer jag nog gå under! Haha :)

Men innan skolan tar slut så är det korrekturläsning av min rapport som gäller. Jag satt igår kväll och jag sitter idag. Ikväll ska älsklingen läsa igenom den med andra ögon så får vi hoppas att den blir godkänd sen. Jag har gjort mitt bästa och mycket mer än så kan jag inte göra. Nu snurrar allt bara i huvudet så sitter jag för mycket och ändrar så kommer det antagligen bli mer fel än rätt.

Om en vecka gäller det! Jag är taggad till tusen! Nu hoppas jag att jag får en bra rapport att opponera på. Men det tror jag väl att jag ska få. 11 dagar kvar till examen….kanske dags att planera lite?