image

Idag har vi äntligen hämtat våra små underbaringar. Bråkande sådana men sånt är livet tydligen som förälder till en 5 åring och blivande 7 åring. Men det är skönt att ha dem hemma igen.

Har suttit med examensarbetet nu på kvällen. Har gjort om lite i det så nu hoppas jag att jag är nöjd. Imorgon blir de att göra slutklämmen på de. Läsa o korrekturläsa. Men skönt att det snart är över. På tisdag är det deadline o då ska jag få den rapporten som jag ska opponera på. Det blir nervöst. Har bara opponerat en gång tidigare o det kommer jag knappt ihåg hur man gjorde.

Måste erkänna att jag saknar jobbet med. Det måste vara en bra sak. Jag längtar att få komma tillbaka. Andra arbetsdagen sen ska jag på utbildning o i slutet av maj ska vi till Botaniska Trädgården. Det tycker jag ska bli kul eftersom jag ska ha deras redovisning.

Helgen annars har varit lugn. Min andre hälft hade tenta igår och jag låg helt utslagen i soffan. En hemsk förkylning har etsat sig fast i min kropp så ingen träning på två veckor nu. Ångest! Tur att vikten sakta sakta går nedåt ändå. Jag har nått mitt mål för april redan så det är skönt. Bara jag lyckas hålla det men har skött maten excellent så de känns riktigt kul. Snart blir det dock en utmaning då det snart är dags för kalas igen.

Men skam den som ger sig. :)