IMG_3397

Nora har varit väldigt gnällig den senaste timmen. Allt började med att hon inte fick ta salva ur en tub och sen var det skrik och skrik och skrik i ca en halvtimme. Sen lugnade hon ner sig lite och hon fick bada. Men efter ett tag började hon även skrika i badet, men då satt jag på toalettstolen och ammade Nikki så Nora fick skrika helt enkelt. Anledningen till att hon skrek var för att hon inte orkade sträcka sig en halv meter för att ta sakerna hon ville ha så det gick ingen nöd på henne. Sen lugnade hon ner sig för att snart börja igen då hon slarvat bort sina burkar hon brukar hälla vatten med. De låg bakom henne men hon orkade inte leta. Ibland blir jag så irriterad på henne när hon är så lat som hon var idag. Men det gäller att inte visa irritationen för då blir det mycket värre. Jag kanske får prata med dagis och säga till dem att de inte ska låta Nora få sin vilja fram hela tiden som hon får där.

IMG_3415

Jag har bestämt mig för att börja använda min systemkamera igen. Det blir mycket finare bilder med den så är det bara. Men ska försöka lära mig den manuellt men det är svårt då jag inte har en blekaste vad alla knappar är till för. Har ju bara lärt mig hur en analog systemkamera fungerar och det är inte riktigt likadant som en digital. Men ska väl försöka luska ut det där med bländare och slutare på min digitala. Annars får jag se om jag hittar någon guide på nätet eller fjäska för någon som kan som kan lära mig. Fick i alla fall några härliga bilder på mina flickor. =)