Glömde skriva det igår att jag, Nikki, Nora och älsklingen var och plockade vitsippor i lördags också. Nora va lite tveksam till en början men snart förstod hon vad som skulle göras och tyckte det var jättekul.

DSC01224Idag vaknade Nikki vid tio i sju så då var det bara att gå upp och mata henne för hon ville inte vänta tills klockan ringde vid kvart över. Hon åt, jag åt och sedan gjorde jag i ordning frukost till Nora för att sedan gå in och väcka henne. Vi var tidiga till dagis idag och Nora sprang bara rakt in som vanligt.

Sen gick jag och Nikki fram och betalade Noras grattis annons på NLT. Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå för jag ska till tandläkaren idag. Usch jag känner inte riktigt för det. Får hoppas det går så fort som hon sa för måste ju hämta Nora på dagis!

Ne ska ta o göra lite nytta här hemma tror jag. Det skadar ju inte i alla fall :p