Foto0305Jag är helt slut idag. Helgen har tagit hårt på mig. Vi var ju nere i Mullsjö och hälsade på. Åkte ner tidigt på fredagen då älsklingen slutade redan vid tolv. Jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde mer än att vi åt och jag, älsklingen och Nikki gick runt sjön. Mötte allt folk som var påväg till elden. Men vi ville inte kolla på den och fyrverkerierna då det regnade.

I lördags åkte vi till Huskvarna för lite bågskytte. Jag vågade dock inte skjuta då sist jag sköt hade bröstslag hela tiden eller va de kallade det. Hade inte så stor lust att få det nu när jag ammar och brösten är ömma. Nora sprang runt och körde på sin barnvagn hela tiden och hon hade super kul. Min moster och hennes man var i Sverige och hälsade på så de kom och höll oss sällskap också. Det var riktigt kul att träffa dem igen. Senast var på midsommar förra året jag såg dem. Nästa gång jag träffar dem nu är på midsommar.

Efter bågskyttet åkte vi till E o T för att spana in deras lägenhet. Riktigt fin var den och jag blev lite avundssjuk. Men vi har ju också en fin lägenhet =) Dock lite stökig för tillfället för Nora har dragit ut halva sitt rum i den för tillfället.

På kvällen kom familjen K-H plus T och grillade hos oss. Det var riktigt gott och kvällen förflöt alldeles för fort.

Söndagen började med tipspromenad. Det var en bra runda denna gången. Jag var helt genomblöt på ryggen. Mindre trevligt, men fick en T-shirt av mamma som var för liten till henne. Sen åt vi och packade bilen och åkte till Tröllehöjdsvägen och hälsade på I med familj. Vi fikade och pratade lite men sen blev Nora så gnällig så det var bara att sätta sig i bilen och åka hem. Hon sov hela vägen!