2013-03-28 15.41.39  2013-03-28 15.44.57

Ja här kommer det ett lite sent inlägg. Men som man säger…bättre sent än aldrig! Skärtorsdag i alla fall. Barnen var på dagis och hade det trevligt och efter det så packade vi in oss i bilen och for till Mariestad för att hämta älsklingen på jobbet. Barnen tyckte det var spännande och roligt. De älskar att få komma in på pappas jobb för där finns det alltid godis eller kakor.

När vi var klara där åkte vi till OKQ8 för att tvätta bilen. Vilken kö! Vi stod 50 minuter innan det var vår tur. Hade inte bilen vart så skitig hade vi struntat i det men nu var det verkligen på tiden av en rengöring. Vi bestämde oss för att jag och barnen skulle sitta i bilen medan den tvättades. Jag hade två mycket nervösa och förväntansfulla damer med mig. De tyckte det var jättespännande att se när bilen blev tvättad.

Sen in på Willys en snabbis för att inhandla min mat för kvällen sen hem och göra mig iordning för att sedan gå iväg till Fia för tjejkväll/fest!

Vi började med att tjöta skit och ha allmänt trevligt. Sen satte grillmästaren Fia igång grillen och grillade det alla skulle äta. I mitt fall blev det fylld kycklingfilé. Mycket gott var det och sen som jag alltid är med kameran så blev de inga bilder. Tråkmåns nummer ett är jag när det gäller bilder. Men aja..

Kvällen förflöt mycket fort. Vi spelade lite spel och hade det riktigt trevligt. Sen åkte Annelie och Sanna hem och jag, Fia, Ica o Johanna ville spela Qube. Vi tänkte gå ner till oss för att hämta det och bjuda grabbarna på Chokladkaka som Johanna hade bakat men fick till svar att Jacob precis åkt hem. Så jag ringde till han och undra om han ville vända o komma upp med Qubet istället så slapp vi gå ner. Det var inga problem och några minuter senare kom han med spelet. Supersnällt! Riktigt snällt!

2013-03-28 21.18.05     2013-03-29 00.20.53

Vi spelade det flera omgångar men så svårt de där spelet är. Fast jag är stolt. Jag lyckades ta ett kort. Fia också, stolt över dig gumman <3 Här skulle de va en skitsnygg bild på Fia men jag fick inte lägga upp den =(

Vi skrattade och hade hur kul som helst och åt av Johannas underbara chokladkaka! Tack tjejer för en fantastisk kväll! Det får vi snart göra om! <3