2013-04-06 15.59.38Upp tidigt när klockan ringde. Ändå lite sovmorgon men hade gärna tagit en längre då jag hade svårt att somna igår kväll. Men har man lovat så har man. Det var bara att gå upp. Vi gjorde oss iordning och strax efter halv tio satt vi i bilen för att bege oss till Mariestad för att handla med Jacob till hans kalas.

Sagt och gjort. Vi handlade rätt så snabbt och snart satt vi i bilen ut till Torsö. Jag, Johan och barnen åkte lite i förväg för Jacob skulle hämta upp tårtan. Men vi körde nog rätt så mycket saktare än vad han gjorde för vi behövde inte vänta många minuter. Jag hann bara tömma och fylla diskmaskinen med den lilla disken som fanns kvar i diskhon.

Vi pratade lite och sen började vi med maten. Jacob gjorde sallad, Johan hällde upp potatisgratängen och jag började att krydda fläskkarrén. Det tog sin lilla tid att steka köttet och sen när det var klart så var det dags att göra såsen. Maten blev klar perfekt i tid! Planering det är jag bra på! =)

Vi dukade och åt när alla kommit. Jag måste säga att maten blev riktigt lyckad. Det verkade som vi alla tyckte det! Riktigt kul att få beröm för god mat. Jag är ju så osäker jämt när jag ska laga mat fast jag vet att många säger att jag gör god mat. Men jag är väldigt självkritisk. Lyckat blev det i alla fall.

Barnen lekte och stojade med Julia och när det var dags att åka hem ville de inte det. Nikki sa innan på dagen att hon bodde hos Jacob och skulle sova i hans säng. Men det får hon kanske göra en annan gång. För att sammanfatta dagen så var den mycket trevlig. Tack alla inblandade! =)