2013-04-07 10.25.02

Söndag morgon och jag vaknar vid sju. Hade ingen lust att gå upp så ligger kvar i sängen och somnar om. Det skulle jag inte ha gjort. Hela dagen har jag gått som en zombie. Har vart hur trött som helst. Hela familjen har vart hur trötta som helst. Förmiddagen började bra ändå. Vi var ute och lekte i lekparken i över en timme. Barnen tyckte det var superkul. Men klockan sprang iväg och det var dags att tänka på mat så vi gick hem.

I väntan på maten och efter maten vet jag inte vad som flög i barnen. Trötta, griniga och på krigsstigen var de. Men det är så ibland. De va trötta från gårdagen helt enkelt. Det blev vila för allihopa fast vi egentligen ska sluta med det för barnen. Men idag gick det verkligen inte. Vid tre skulle vi egentligen åkt och grillat i Flämslätt men vi ställde in det. Tur det för vi sov till tre hela familjen. Eller ja.. alla utan Nora. Det var dessutom älsklingens mobil som väckte oss. Annars vet jag inte hur länge vid hade sovit. Men behövligt var det i alla fall.

Sen har vi städat och grejat lite. Barnen har spelat på Wiit eller okej jag var med och spelade en liten stund. Det är ju kul ju! Ikväll gjorde vi inte som vi brukade göra när det var dags för läggningen. Vi brukar läsa för båda barnen samtidigt men idag delade vi upp dem. Jag och Nora läste första kapitlet i Lillebror och Nalle. Många gamla minnen väcktes när jag läste för henne för den fick jag lyssna på när jag var liten. Fin bok de där! Längtar redan till imorgon då vi ska läsa andra kapitlet =)