2013-04-08 12.02.36

Klockan gick och gick men jag kunde inte somna. Vid halv två lyckades jag äntligen slappna av och somna. Jag hade legat länge länge och funderat o funderat. Man får lite smått panik över att ha något jobb att gå till. Så hittade jag ett perfekt jobb att söka så ville ringa o prata med dem direkt men de gick ju inte för sig. Det var ju mitt i natten. Men ringde imorse och mina förhoppningar grusades något då de hade fått in många kompetenta sökande. Jag har verkligen det med erfarenheten emot mig. Men alla är vi nya någon gång. Det är bara hoppas på de bästa helt enkelt och att inte ge upp!

Dagen började i alla fall strax innan sju. Tog en timme sovmorgon eftersom jag somnade så sent. När jag kom upp satt både flickorna och tittade på tv och hade bäddat in sig med täcke och filtar. Det såg hur mysigt ut som helst! Strax efter halv åtta så ringde det på dörren och Fredrik stod utanför. Nora blev överlycklig och hoppade upp i hans famn <3 Hon tycker verkligen om den där grabben!

Fredrik stannade lite mer än en timme men jag kände att jag tyvärr var lite disträ. Men jag var ju så nervös inför mitt telefonsamtal jag skulle ringa. Bad om ursäkt för det sen i alla fall. Samtalet gick bra iaf men som jag skrev förut hade de fått in många kompetenta ansökningar men han sa att jag skulle skicka in en ansökan i alla fall så det har jag gjort nu. Efter det så har jag och barnen myst och lagat mat. Nu vilar de middag för de är extremt trötta idag också. Stackars mina små gummor. Undra vad det är med dem. Hoppas de inte e på väg att bli sjuka igen bara!

Nu blir det att ta hand om tvätten och när barnen vaknar ska vi gå ut i det underbara vädret =)