2013-04-08 16.06.07

Tre trötta tjejer är vi här hemma idag. Inget snack om den saken. Mitt pigga och hurtiga humör försvann men jag ska bita ihop och sätta igång att städa här hemma. Barnen ville ha en paus i lekandet och titta på smurfarna. Viaplay har hela säsong 1 på 30 avsnitt så de har att göra om de vill och om de får för mig o älsklingen.

Mitt i allt sitter jag och läser på om ett företag som jag ska på intervju hos. Jag vet inte om ni kommer ihåg att Ulla ringde för ett tag sen och undrade om hon fick skicka in mitt CV till ett företag. Det gjorde hon och nu ska jag få komma på intervju. Vi är tre stycken som ska på intervju där men det finns inga garantier att någon av oss tre kommer att få tjänsten utan det beror på om vi passar in hos dem då de inte är så många på det kontoret. Ja vi får se helt enkelt.

Annars är det en grubbel och tänkarperiod nu. Men på ett positivt sätt. Känns som om jag väntar på något men vet inte vad riktigt. Ska bli spännande att se vad det är när jag kommer på de. Har i alla fall fått mer beröm för maten jag gjorde i lördags. Det gillas! Det är så mycket roligare när man får uppskattning för det man gör. Jag ska suga på att jag blev kallad mästerkock ett tag till. Japp de ska jag göra! Sluta tänka på allt med jobb och pengar och tänka på att jag är bra på att laga mat =)