mest lästa bloggarna

Från att aldrig varit med på listan på mest lästa bloggarna på Skövde Nyheters hemsida så har jag klättrat hela dagen och nu innan jag tänkte stänga av datorn så har jag hamnat på en andra plats! Det känns ju lite kul faktiskt. Jag har ingen aning om hur de mäter men det struntar jag i nu och glädjer mig åt att ligga på topp 3 placering.

Annars är det dags för sängen nu. Klockan har sprungit iväg ikväll men ändå har vi inte gjort någon nytta direkt. Städningen ja den hände inte så mycket med så vi får ta nya tag imorgon. På med hög musik och rocka loss :p

Fick lite trevligt snabbesök av Fredrik när han kom och hämtade sin bil. Alltid lika trevligt. Är inte ofta man får träffa han två gånger om dagen längre. Lite skillnad mot förr när vi båda bodde i Mullsjö med 624 meter bilväg (enligt hitta.se) mellan oss. Mycket kortare att gå eftersom man kunde gena lite.

Nu nu får de bli sängen. Klockan är över halv tolv!