Igår var vi på Skara Sommarland, Riktigt kul var det trots duggregnet. Vi kom dit runt elva men gick inte in med en gång för vi väntade på F att han skulle komma. Vi gick in en tripp i köpstan och kollade lite. Men tröttnade efter ett tag så vi gick in och väntade istället.

Gick runt och kollade lite. Har ju inte vart där sen Sista Natten med Gänget i nian så det är rätt många år sen sist. Kan ju meddela att jag inte kände igen mig något nämnvärt.

När vi mött upp F så blev det mat med en gång. Han var snäll och bjöd på den.. men han e ju kocken på stället vi åt på så han fick rätt mycket rabatt skulle jag tro :p Sen bar det av till Tranan. Den var härligare än vad jag trodde. Men inget äcklig alls och tog slut fort. Men helt okej.

Efter det fick Nora också åka två karuseller. Det tyckte hon var lite otäckt i början. Första karusellen åkte hon dessutom själv. Hon var verkligen jätteduktig. Andra karusellen fick jag åka med i. Men när åkturerna var slut blev hon ledsen. Hon ville åka mer. Men det fick räcka för denna gången.

Nästa år kanske vi kan åka dit igen då hon kan åka ännu mer saker :)

Efter Noras karusellåkning gick vi till köpstan och köpte badkläder. Det var riktig rea! Min bikiniöverdel kostade 10kr och bikinitrosorna 30kr. Överdelen skulle också kosta 30kr egentligen men den var lite sönder så prutade ner den. Lagade den och använde den sedan i vattenlandet!

Åhh vad kul det var i vattenlandet. Jag och F åkte massa olika rutschbanor. Första fick jag lite ont i magen av för man åkte på en matta och det blev att jag studsade lite på magen mot slutet. Men det ska nog inte vara någon fara för graviditeten. Har inte känt av något i alla fall.

Efter ett tag blev älsklingen sugen på att åka han med så han fixade badkläder och sen bytte vi. Jag fick ta Nora och han o F åkte. Vi åkte så mycket så att idag har jag lite ont i halsen och träningsvärk i hela kroppen. Det är illa!

Nu ska jag kolla på Beck ^^