Har verkligen inte haft någon ork till att uppdatera här. Har legat död på en madrass framför tvn. Ne så illa har det inte varit men det känns så. Har ju faktiskt tagit hand om min familj också. Men har inte orkat sitta här så mycket.

Har mått pyton de senaste dagarna. Sjuk trötthet, spring i benen och illamående. Det är ingen kul kombination iaf..

Har vart duktig och ringt MVC nu med. Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag hatar ju att ringa massa sådana samtal. Men det gick bra förutom att älsklingen sänkt telefonen så jag hörde knappt vad hon sa.

Men på fredag kl 13.00 är det dags. Spännande. Min gamla barnmorska är på semester till 17e augusti. Men känner att det inte gör nåt. Jag träffade ju inte henne så mycket ändå.

Men nu är det frukost som står på schemat här. Sen är det Skara Sommarland som gäller!