DSC00650

Hittade en söt bild på Nora när jag kollade igenom våra bilder på datorn. Grädde är gott och det syns ju på denna bilden att lillgumman tycker det :) själv gillar jag det inte något nämnvärt :p

Denna dagen har varit ytterligare en sån där typiskt början av graviditets dag. Illamående, extrem trötthet, tål inga lukter och ömma bröst. Börjar bli redigt trött på dessa dagar nu. Vill bara komma över vecka tolv så det börjar bli härligt att vara gravid.

Vill att magen ska börja se ut som en gravidmage istället för bulldeg. Aja den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.. så är det bara.. bara jag inte får missfall.

Börjat bli lite nojig över det nu. Jag som varit så glad denna graviditet skulle inte bli förvånad om vi får något sånt hinder. Jag brukar ju alltid få det när jag börjar vara lycklig. Men men.. det är bara att hoppas och önska att allt går som det ska!