DSC00163

Då har ytterligare en till dag gått. Riktigt tråkväder har det vart idag. Jag och min familj som hade tänkt att gå till skogen och plocka blåbär. Men det får bli en annan dag istället. Imorgon är det MVC som gäller. Ingen kunde vara barnvakt till Nora så vi får ta med henne. Får hoppas att hon är lika snäll som hon brukar vara.

Pratade med mamma lite om de kommande barnet.. Nu tycker hon visst att vi skulle nöjt oss med Nora, med tanke på mitt syndrom. Men jag vill inte att Nora ska behöva växa upp utan syskon som jag gjorde. Och syndromet.. man får väl chansa. Nora har det och det syns inte på henne och genetikern sa ju att det i vanliga fall inte blir värre nästa steg. Nora verkar dessutom ha mindre syntom än jag. Och vad talar det för att nästa barn kommer få det? 50% risk.. då är det ju ändå 50% chans att nästa barn inte får det. Jag är inte orolig. Det var jag inte med Nora heller.

Det enda som oroade mig under Noras graviditet var att de va så sega med bäckenmätningen. Men den blev gjord och jag kommer inte behöva göra en till för det är konstaterat, jag är ett extremfall med på tok för smalt bäcken så jag kommer aldrig göra en vaginal förlossning. Dessutom har jag ett T-snitt i livmodern som också gör så att det inte är rekommenderat att föda vaginalt.