Jahapp då har man vart på MVC igen. Fick ta med Nora då alla barnvakter antingen jobbade, hade fullt upp hemma eller var på begravning. Men det gick kanonbra att ha med lillgumman som vanligt.

Besöket var som första besöket med Nora var också. Vi pratade om alkohol, droger, tobak.. ja de gamla vanliga.. Sen pratade vi lite kort om när jag var gravid med Nora. Vad vi gjorde då, hur allt gått efter och lite allmänt sånt sådär.

Vi kommer troligtvis göra alla ultraljud i Skövde igen :( Men hon skulle lägga in en önskan om att vi skulle få göra rutinultraljudet i stan. Hoppas vi får göra det.. då är det lite större chans att få reda på vad som ligger i magen. I Skövde är det ju klart NEJ till att kolla könet.

Barnmorskan vi hade idag skulle ringa ner till Skövde och prata med dem och vi ska ha samma kontroller där denna graviditeten också eller vad de tycker. I så fall kommer jag troligtvis få åka ner dit runt vecka 12.

Sen framåt ska det bestämmas tid för kejsarsnitt om nu denna lilla parveln vill vara kvar så pass länge. Sen är det väl inte så mycket mer. Inskrivning den 17e augusti. Till dess ska jag ta prover och skit. Blä säger jag till det. Sist höll jag på att svimma första gången för att jag är så svårstucken och hon som stack mig stack mig fel..

Fick massa papper och broschyrer. De flesta fick jag när jag väntade Nora med. Men det är ju alltid bra att repetera. Så jag vet vad jag ska göra ikväll :p

Beställde 16 Beckfilmer innan med. CDON har rea^^ Har ju de första 8 så nu har jag snart resten som finns ute. Sen kommer det ju två till senare i år tror jag det var.. men de får man väl köpa när de går ner i pris :p