Då var man nästan precis hemkommen från svärmor o svärfar. Har vart en trevlig eftermiddag/kväll. Vi började med att prata lite om ditt och datt och sedan blev det mat. Kanongott var det. Grillat på deras nya gigantiska grill. Riktigt lyckad mat.

Efter det var det fikadags och det var gott det med. Glass och någon slags chokladtårta. Nora fick lite glass hon med och det var riktigt mumsigt tyckte hon.

Sen var det dags att gå ner till studsmattan. Älsklingen, Noras faster och Nora hoppade och lekte därpå. Nora hade verkligen jättekul. Den studsmattan kommer hon nog ha många roliga minnen från när hon blir äldre :)

Efter ett tag började det bli rätt kallt så vi gick in och jag och svärmor satt en bra stund och pratade på balkongen. Riktigt trevligt att kunna prata så pass bra med sin svärmor. Det är ju inte alla som kan det och det är ju riktigt synd faktiskt.

Bild 406

Här är en bild på Nora från Skara Sommarland. Hon funderar verkligen på vad hon gör utan mamma och pappa också. Men visst ser hon liten ut. Hon sitter längst bak.