Idag har vi varit duktiga i vår lilla familj. Städat och donat.. men är inte helt klara än. Tröttheten och illamåendet tog ut sin rätt. Men det blev mycket bättre iaf.

Sen blev det tupplur i soffan. Iaf för mig o älsklingen. Nora sov i sin säng istället. Tur att hon fortfarande sover 1-2 gånger per dag. Det kommer rädda mig när älsklingen börjar jobba imorgon. Jag kommer få sova när Nora sover hädanefter.

Har vart duktig och sökt lite jobb också. Lika bra att börja då man ska skriva in sig på arbetsförmedlingen nästa vecka då Nora börjar på dagis. Se hur mycket krångel det kommer bli denna gången. Massor skulle jag tro. Men det är bara att hoppas på det bästa.

Imorgon är dagen kommen nu alltså. Jag kommer bli själv här hemma då älsklingen börjar jobba igen. I Skövde denna gången med så vi lär ju inte träffas mycket :(

Han har så konstiga tider till en början nu med.. mån o fre 8-17 och tis-tor 12-21. Inte alls kul. Blä.. ett stort BLÄ till det. Men men.. de löser sig :)