DSC01313 Usch vad jag är trött idag. Det är inte det roligaste direkt. Kan egentligen skylla på älsklingen. Nikki hade precis somnat i går kväll då Nora vaknade och började gråta eftersom hon ville ha nappen. Älsklingen går upp för att ta henne och trampar på Noras blå leksaks vagn. Det lät rätt högt kan man säga och Nikki vaknade till. När han e på väg tillbaka till sängen så ber jag honom att inte trampa på vagnen igen för jag vill verkligen inte att Nikki ska vakna och vara vaken i flera timmar. Men vad tror ni att han gör. Självklart trampar han på vagnen igen!!! Jag blir rätt sur kan jag meddela för självklart vaknar Nikki till och somnar inte igen på 2½-3 timmar. Sen sov hon oroligt hela natten och vaknade flera gånger och ville ha mat.

Därför har jag varit en zombie idag. Hoppas verkligen på att få sova i natt!

Annars har dagen gått åt till att tvätta och packa. Imorgon får vi äntligen nycklarna till lägenheten! Men först ska jag, Nora och Nikki till KSS för Nora ska på hörselkontroll. Håll tummarna på att det går bra =)