Igår var det en helt hyfsad dag. Nora skulle till hörcentralen för att kolla öronen igen. Det visade sig att hon hör precis som jag gör. Hör de höga tonerna jättebra men inte de dovare. Hörseltestet var klart mycket bättre än sist, men inte 100% godkänt pga att hon inte hörde de dovare tonerna så bra.

Efter hörseltestet fick vi besöka läkaren. Nora tycker om honom och de busade lite innan undersökningen. Vattnet bakom vänster trumhinna var borta men på högra sidan hade det kommit lite nytt men det var inte så mycket och han trodde det berodde på att det är förkylningstider nu.

Vi ska tillbaka i höst igen för ny kontroll och ytterligare ett ställningstagande ang rör i öronen. De vill helst undvika att sätta in rör på så små och jag hoppas verkligen Nora slipper rör. Jag gjorde precis det när jag var lite. Hade fått en tid för operation och när dagen var inne så gjordes en sista undersökning och då var vattnet borta så jag slapp rör =)

Ne nu måste jag kolla till maten.

Har lugnt här hemma nu förresten då båda barnen sover =)