Har inte haft ork till att blogga de senaste dagarna. Har vart helt slut, är helt slut!

I lördags så flyttade vi den hela långa sträckan ett hus bort =) Men denna gången är det bottenvåning och större lägenhet med annan planlösning. Jag trivs här redan trots alla saker som står precis överallt. Det är även mer lyhört än i gamla lägenheten men än så länge så har ingen stört oss. Finns rätt många barnfamiljer i huset så behöver nog inte oroa mig överdrivet mycket i alla fall.

Igår var de här och bytte låscylinder och vi fick nya nycklar. Det var någon rutin de hade. När jag sedan fick för mig att jag skulle prova de nya nycklarna i källaren så märkte jag att det som skedde inte inte fick ske! Nycklarna passade inte i barnvagnsrummet och där inne står alla tre vagnar! Letar som en tok efter numret till han vi haft kontakt med inför flytten men hittar de inte.

Ringer runt lite och får äntligen tag på de, men han svarar inte! Som tur var det måndag och kontoret var öppet på eftermiddagen. Men innan de måste ju Nora hämtas på dagis så gammelfarmor ställde upp och tog Nikki under tiden jag hämtade Nora.

Sen på eftermiddagen fick vi en lång promenad till kontoret. Eller den var lång för Nora i alla fall då hon gick hela vägen helt själv. Men nycklarna ska passa får vi till svar, men att hon skickar iväg någon imorgon bitti som ska kolla det.

Nu har han precis vart här. Nycklarna är troligtvis för nya, det är därför de inte passar. Men har fått en nyckel från gamla låscylindern nu så att vi kan komma in till våra älskade barnvagnar!