2013-02-22 15.51.28

Igår insjuknade även Nora i feber, hosta och ont i halsen. Idag är hon sämre. Nikki är däremot mycket bättre. Skönt det. Så förhoppningsvis är alla friska efter helgen.

Nikki har sovit halva dagen och Nora sovit en halvtimme. Får hoppas att Nikki vaknar snart men att Nora fortsätter att sova. Hon behöver verkligen det. Nikki måste jag väl nästan väcka snart då hon sovit 4 timmar. Kommer kanske inte bli mycket sömn i natt. Fast det hoppas vi att det blir ändå!

Jag fick brev från KSS idag med att de fått in min remiss och att en tid skulle snart skickas ut. Härligt! Då kanske det kan bli lite fart på den saken med.

Sen i morse fick jag ett mail från ett företag jag sökt sommarjobb på. De ville att jag skulle ringa dit för en intervju. Den gick mycket bra och hon jag pratade med hade fått en väldigt positiv bild av mig sa hon. Men hon var tvungen att diskutera det hela med en kollega som var ledig idag så jag skulle få svar nästa vecka! Det är bara att hålla tummarna! Vore ju riktigt kul att få det måste jag säga! Så nu går jag och hoppas o hoppas men är orolig för ett platt fall! Självförtroendet är ju inte på topp när det gäller jobbsökande längre.. det känns ju lite si så där!