2013-02-23 19.30.55

Ja idag har det inte gått i många knop. Vart trött och slö. Varken jag eller älsklingen har orkat ta tag i något alls. Vi som skulle städa. De sket sig ju. Barnen har vart på varandra hela dagen. Nora har tyckt det vart jobbigt och Nikki har tyckt de varit roligt att retas.

Men då får man sätta sig vid datorn istället. För när ja sätter mig där och ser min bakgrundsbild blir jag alltid glad. Har en så fin bild på mina flickor och tre av mina kusiner. Man kan inte va sur och tvär när man ser bilden utan man får ett litet leende på läpparna. Det är bra medicin det!

I morgon ska jag ta på mig det glada humöret och bli den snälla svägerskan igen. Ska hem till Jacob och flyttstäda. Då blir det inte lika mycket att göra själva flyttdagen och det kan ju va skönt. Det brukar ju ta sin lilla tid ändå om man säger så.

Kvällen ska spenderas framför TVn. Jag och älsklingen pratade om att kanske spela ett parti monopol. Men jag vet faktiskt inte om jag orkar trots att det var mitt förslag. E verkligen inte mig själv idag. Hoppas verkligen inte att det är för att jag är på väg att bli sjuk. För det hinns verkligen inte med!