2013-02-21 21.05.29

Ja igår tog jag på mig snällheten på riktigt och begav mig till Mariestad. Johan tog barnen och åkte hem och jag åkte till Jacob för att hjälpa honom att packa inför hans flytt.

Jag kunde inte låta bli att retas lite med honom… haha! Ge igen för gammal ost. De va lite roligt måste jag säga. Men han e så “ungkarlsaktig” ibland. Men man kan väl inte begära nåt mer heller för han är ju faktiskt en ungkarl fortfarande. Johan va ju lika dan innan jag kom in och förstörde allt! ^^

Packningen gick rätt fort. Det var dock mer saker än vad jag trott och vi packade inte allt. Det är det svåra kvar att packa.. de som tar stor plats.. typ kastruller och apparater.

På söndag ska jag hjälpa till att städa också. Känner mig jättesnäll. Fast jag brukar väl va rätt snäll när det gäller att hjälpa till om någon frågar mig. Får hoppas att jag inte blir sjuk bara. Det skulle ju vara typiskt.

Vi tog en paus mitt i och delade på en Pizza. Riktigt god! Va nog godaste på länge. Sen packade vi en stund till och när allt började ta slut utav de vi skulle packa så messa Fia så lägligt att hon va på g. Hon skulle nämligen hämta mig. Så underbart snällt! Tack Fia <3 Jättesnällt att du ville hämta mig! Så slapp jag ta bussen och Johan dra ut barnen nåt mer!

När hon kom så blev vi sittande en lite stund. Stackars Jacob va jättetrött. Men sen fick jag världens fnissighetsattack så då skyndade jag och Fia därifrån! Vet inte vad som tog åt mig. Kände mig nästan onykter… Undra vad som var i apelsinjuicen jag fick!