Haft semester i tre dagar nu.. regn och rusk o blåst.. fast på ett sätt är det perfekt för då blir det mycket tid till packning som annars inte hade varit så roligt att göra när solen gassar utanför fönstret. Det var i alla fall en härlig känsla när jag satte mig i bilen i fredags eftermiddag. Jag stämplade ut något tidigare då jag skulle handla sallads saker på hemvägen. Väl hemma blev det lite stressigt men ändå blev vi tidiga upp till Emla o Co. För vi har ju så långt att gå ;) Massa trappsteg upp. Haha. God mat och trevlig kväll blev det som avslutades med lite spel innan det blev dags att gå ner till oss.

Spelkväll

Lördag bestämde vi oss för att åka en sväng till spiken. Där strosade vi runt, åt lite mat och fikade innan vi for vidare. Vi skulle till Svalnäs för att bada lite. Vi kände inte för att åka till Lidköping för att åka runt så vi litade på gpsen. Vet inte riktigt om vi skulle gjort det för vilka småvägar den tog oss in på. Men mysigt var det att åka bland kossor och skog. När jag var nära att ge upp så bestämde vi oss ändå för att fortsätta och tur var det för 2 minuter senare var vi framme!

spikendag

Det var rätt mycket folk där men när stranden är så stor så gör det inte så mycket. Nora o Tindra skyndade sig i vattnet och Christer var inte sen ut han heller. Jag velade lite men tillslut bestämde jag mig för att bada lite. Vilken tur säger jag bara! För det var helt okej badtemperatur och det var underbara vågor! Stod jag med vattnet till naveln så gick vissa vågor över hela mig. Så himla underbart! Jag hade kunnat bada många timmar till. Men Nikki och Ella började tröttna så vi fick åka hemåt.

Men innan vi åkte hem tog gjorde vi ett stopp vid Truve och plockade lite jordgubbar. Sen for vi hem och jag var bra mör efter dagens bad. Barnen sprang upp och var där hela kvällen så det var lugnt och skönt här hemma.

Söndagen kom och Nikki skulle på kalas på Stellas lekland. Nora va lite avis men hon blev nog nöjd ändå då vi passade på att äta på Max och sen åkte vi in och hon fick köpa lite kläder till sig själv. Vår lilla madam börjar får lite klädstil. Hon har börjat välja väldigt fina kläder tycker jag. Ska bli kul att se om det fortsätter och gör det de så kommer hon ha bättre klädstil än sin mamma!

nora shoppar kläder