image

Ojojoj säger jag bara. Äntligen börjar allt lägga sig. Förra veckan tog verkligen på psyket. Vi var på en husvisning och det kändes verkligen som hemma. Det var ett hus vi verkligen ville ha. Vi visste att priset skulle stiga så vi satte ett maxtak. Jag tyckte det var något högt men älsklingen tyckte de va helt okej. Aja tänkte jag vi behöver ju inte gå så högt om vi inte vill. Budgivningen drog igång o mycket riktigt. Priset steg stadigt uppåt. De hela slutar med att budgivare slänger in ett bud 10 000 under vårt maxbud. Jag säger till älsklingen att han får bestämma om vi ska hoppa av eller lägga vårt sista bud. Han vill lägga ett sista bud o vi gör det och får det! Jag har inte riktigt fattat det än. Jag tycker fortfarande att priset blev lite väl högt. Men det är inte så mycket att göra på huset nu till en början så det är nog värt det. Känslan vi fick när vi var där är i alla fall värd de pengarna vi får ge.

Samtidigt som jag verkligen ser fram emot att flytta kommer jag sakna vår nuvarande lägenhet. Jag älskar vårt stora kök. Det som vi kommer få när vi flyttar kommer kännas så mini. Men vi vänjer oss.

Sen kommer det även va lite sorgligt att flytta ifrån grannarna. Barnen leker så bra o det är smidigt att de bara kan springa i trapphuset till varann. Bråkar de kan de gå in till var o en för att sen en stund senare kunna träffas o leka igen.

Ja det är minsann kluvna känslor. Men i slutändan kommer det bli bra. Barnen får längre till varann men de behöver ju inte sluta leka för det. Vi får det hus vi vill ha. Jag som vill bo i villa o Johan som vill bo i en hyreslägenhet. Då är en bostadsrättsvilla det mest optimala valet tror jag. Vi har börjat packa ner lägenheten. Jag ska försöka packa så mycket som möjligt innan jag har semester så jag slipper packa då. Veckan efter semestern kommer vara hektisk på jobbet o veckan efter där får vi tillgång till huset.

Då vill jag vara förberedd så vi kan flytta in så snart som möjligt så vi kan vara hyfsat iordning tills vi har delårsboksslut på jobbet. För då blir det inte mycket tid till annat än jobb.

Imorgon blir de jobb igen. Nu börjar de trappa av med folk som gått på semester. Men denna helgen har de nästan känts som att de vart semester. Midsommarhelg vilket innebär långhelg. Midsommar firades med grannarna och vi hade en mycket trevlig dag. Förmiddagen ägnade vi oss åt förberedelser. Sen åt vi och for till Gröna Lund o dansade runt stången. Sen hem o fortsätta trevligheterna med tårta o dagen avslutades med spelkväll med god mat o mycket skratt. En riktigt lyckad dag måste jag säga.

Igår for vi iväg o åkte till stranden. Vi hade med oss rester från dagen innan så mat behövdes inte tänkas på. Så skönt. Idag har de varit en lugn dag. Vi har packat o donat o nu är de dags att sova.

Hoppas att ni alla haft en bra midsommar också!