Lite halvt om halvt ångest idag. Sista semesterdagen idag… o idag och igår har jag vart febrig och hostig. Så roligt att avsluta semestern så. Men jag har trotsat det och målat hus och oljat paviljonggolv :)

Denna semestern har varit så skön. Vädret har varit helt okej. Ingen högsommarvärme som jag gärna haft hela tiden, men det är få dagar som regnat bort och med tanke på att vi har haft ett hus att måla så har det varit rätt optimalt väder.

Årets semester kan sammanfattas med måla, måla, måla, nosa storstadsluft, nosa ö-luft, måla, måla, måla. Däremellan har vi visst blivit med en till bil också. Men skönt att den är fixad eftersom älsklingen snart byter jobb och därmed måste ha en bil. Det kommer bli ensamt att behöva pendla själv men samtidigt lite skönt att kunna vara mer flexibel.

Imorgon börjar vardagen igen. Lite vemodigt. Älsklingen och barnen är hemma 1,5 vecka till. Lite avis där alltså. Jag hade gärna vart hemma några veckor till. Att få gå runt hemma och greja och dona. Det jag även har märkt nu när jag har varit ledig är att jag har haft så mycket mer energi. Jag har somnat runt midnatt och varit uppe runt sju/åtta igen. Det har varit så underbart att inte vara konstant trött. Så nu är frågan… vad är det som gör mig så trött? För lite frisk luft eller är det att jag sitter framför en skärm hela dagarna? Om det är det sista alternativet så har jag stora problem! För vad gör jag på jobbet?! Sitter vid en skärm i 8 timmar…