Vilka fantastiska barn vi har! Jag är så stolt över dem. Jag och älsklingen är väldigt tråkiga som målar och målar och målar hela dagarna. Men våra barn accepterar det och sköter sig väldigt bra själva. Vi fixar mat sen sysselsätter de sig och leker och håller faktiskt sams. Jag blir så stolt över dem! Hade de inte varit så självständiga hade vi inte kommit så långt som vi faktiskt har gjort.

Igår fick de vara med en liten stund var och måla uppe på garagetaket. Det var spännande och roligt och det vill de ju faktiskt göra igen.

Varje gång jag är uppe på taket så sitter jag bara en stund och kollar på vår fantastiska utsikt. Det är så rogivande och jag blir lika imponerad varje gång. Det är så fridfullt att bara sitta där en liten stund. Idag satt jag faktiskt där lite längre än en liten stund.. men det var jag värd tycker jag! Nu blir det en lugn kväll för klockan ringer klockan sju imorgon och då är det dags att köra på igen!