Idag slog jag upp ögonen klockan 6.00… fattar inte varför jag inte kan sova. Klockan skulle ju inte ringa förrän sju… Men men.. Jag låg inte kvar o latade mig utan gick upp o började förbereda dagen. Halv sju var jag redo och ute. Gårdagens regn var som bortblåst o solen var framme. Idag har vi kommit en bra bit på väg. Det känns riktig bra. Mamma o Jörgen tittade förbi en sväng och åt lite mat innan de fortsatte iväg.

Är det uppehåll imorgon så är det måla på schemat igen. Jag vill så gärna få klart det nu. Sen får vi se hur vi gör med baksidan om det blir ett projekt i år eller om vi tar det nästa år. Vi får se vad som hinns med. Det är ju rätt så väderberoende.

Lite dåligt samvete har jag att vi inte hittar på saker med barnen. Men imorgon ska vi åka o bada om det är fint väder på eftermiddagen. I idag så har vi spelat lite spel.


Sen får det bli någon dagsutflykt o så ska vi ju till Stockholm. Det blir nog en bra sommar trots allt. Trots lite inställda planer. Men allt blir inte alltid som man planerat. Men det viktigaste av allt. Lite tid för återhämtning är guld värd!